Over Home Affairs

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en omgeving

Thuis is voor iedereen anders. Ook heeft iedereen andere redenen om op zoek te zijn naar een nieuw thuis. Een groter huis, omdat er gezinsuitbreiding op komst is. Of juist kleiner, omdat de kinderen het huis uit zijn. Soms is het een minder leuke reden, zoals een scheiding. Bij verhuizen zijn er altijd emoties, maar de zakelijke kant moet zeker niet uit het oog verloren worden. 

Zijn er gebreken aan de woning of moet er met mogelijke problemen in de toekomst rekening worden gehouden? Past de buurt wel en wat is de woning eigenlijk waard? Wat moet er geboden worden in deze overspannen huizenmarkt? Allemaal belangrijke vragen waar ik antwoord op geef. Deze combinatie van de menselijke en zakelijke kant is waarom ik mijn werk zo leuk vind. Elke dag mag ik nieuwe mensen leren kennen, hun verhaal begrijpen en hier een kleine, maar oh zo belangrijke rol in spelen.

In 1999 ben ik in het mooie en gezellige Haarlem komen wonen. Samen met mijn man Bas en later ons eerste kindje woonden we in een knus, oud huisje in het gezellige centrum aan het Spaarne. Met een tweede kindje op komst, zijn we in 2006 ruimer gaan wonen in Heemstede. Nu, ondertussen met 3 grote zonen, fantaseren we af en toe om weer terug te verhuizen naar het centrum van Haarlem aangezien het daar altijd gezellig is.
Het actieve gezins- en sociale leven brengt mij in heel Haarlem en Heemstede, maar ook naar Aerdenhout, Overveen, Hoofddorp en Bloemendaal. Scholen, sportvelden, recreatie, winkelgebieden, alles wat belangrijk is bij het aankopen van een woning heb ik aan den lijve ondervonden in Zuid-Kennemerland.

Na een aantal jaren als marketingspecialist gewerkt te hebben, besloot ik mijn hart te volgen en de opleiding tot makelaar te gaan volgen. Ik sta ingeschreven in het K-RMT register van Vastgoedcert. Dit betekent concreet dat ik de opleiding voor makelaar heb voltooid en voldoe aan de vakbekwaamheidseisen die dit keurmerk stelt. Om mij te blijven ontwikkelen, neem ik 2 keer per jaar deel aan de verplichte permanente educatie van Vastgoedcert. Mijn achtergrond als marketingspecialist neem ik mee bij de verkooppresentatie.

Mijn liefde voor dit vak is groot. Mensen blij maken met hun droomhuis maakt dat ik elke dag met een glimlach aan het werk ben.

Actief in Zuid-Kennemerland

Haarlem – Heemstede – Aerdenhout – Overveen – Bloemendaal – Zandvoort – Hoofddorp

Contact