Verkooppresentatie

Met mijn persoonlijke en creatieve aanpak, zorgen we er samen voor dat jouw woning eruit springt op Funda. De zoektocht naar een nieuwe woning begint voor veel mensen swipend langs foto’s online. De verkoopstyling speelt een uiterst belangrijke rol om hier op te vallen.

Verwar verkoopstyling dus ook niet met interieurstyling. Bij deze laatste draait het om de bewoner; zij moeten zich elke dag weer thuis voelen. Bij verkoopstyling is het doel de woning snel en goed te verkopen door het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een brede groep kopers zonder nieuwe spullen aan te schaffen.

 Professionele en realistische foto’s, duidelijke plattegronden en uitgebreide verkoopinformatie is essentieel om de aandacht van potentiële kopers te trekken en te behouden. Zonder kijkers, geen kopers! Door mijn jarenlange ervaring als aankoopmakelaar, weet ik waar mensen bewust en onbewust op letten bij het zoeken naar een woning. Hier speel ik op in en dit hoeft helemaal niet duur of ingrijpend te zijn. Het creëren van rust en ruimte zodat de sterke punten van een ruimte op de juiste manier in beeld worden gebracht is de kunst.

Daarnaast is de fotografie belangrijk. Ik werk met professionele fotografen die weten hoe ze een woning goed kunnen overbrengen. Maar zij zullen geen meubilair verschuiven of een stekker uit het stopcontact trekken om rust te creëren op de foto. Daarom kom ik vooraf langs om concrete tips te geven over de presentatie van de woning. Ook ben ik, voordat de fotograaf aanwezig is, in jouw woning om de puntjes op de i te zetten. En tijdens de fotografie ben ik aanwezig om te assisteren. Soms lukt het niet om zelf de woning op te ruimen en in orde te krijgen voor de fotograaf. In dit geval help ik graag door niet alleen te adviseren, maar ook door mijn handen uit de mouwen te steken en je door het proces heen te loodsen.

Ik weet wat er nodig is om bovenaan Funda te verschijnen en potentiële kopers zo goed mogelijk te informeren. Verkooptekst, plattegronden, 360 graden foto’s, woningvideo, complete documentatie; het is allemaal belangrijk. Samen zorgen we ervoor dat alles piekfijn in orde is.

Actief in Zuid-Kennemerland

Haarlem – Heemstede – Aerdenhout – Overveen – Bloemendaal – Zandvoort – Hoofddorp – Nieuw-Vennep

Contact