Aankoopmakelaar

Haarlem, Heemstede, Hoofddorp en omgeving

Kan je wel wat hulp gebruiken in je zoektocht naar een nieuw huis? Met mijn vakkennis en ervaring kan ik voor jou het verschil maken in deze snel veranderende huizenmarkt. Dat doe ik elke dag op mijn eigen, persoonlijke wijze. Met ontzettend veel plezier ga ik tot het uiterste voor mijn kopers. 

Zo kan het zijn dat ik aangeef dat je dat ene huis gewoon echt niet moet kopen en we beter nog even verder kunnen zoeken. Met een kritische blik en eerlijk en oprecht advies, ben jij in staat een goede keuze te maken.

Begeleiding tot aan de notaris en verder….

  • Allereerst inventariseren we de woonwensen tot in detail. Wat is realistisch en wat zou mooi zijn.
  • Samen houden we het nieuwste aanbod in de gaten en bekijken of het geschikt zou kunnen zijn. Alles wat nieuw op de markt komt en voldoet aan jouw criteria krijg je direct doorgestuurd, meestal voordat het op Funda verschijnt.
  • Ik plan de bezichtiging in waar we samen naar toe gaan. We letten op het onderhouds- en afwerkingsniveau, de bouwkundige staat en of de woning in het wensen/eisen plaatje past.
  • Bij een positieve beoordeling van de woning, maak ik een advies bestaande uit een onderbouwde, reële marktwaarde en een biedingsstrategie. De juiste strategie vergroot je kansen op een goede prijs én de juiste ontbindende voorwaarden. Ook neem ik de juridische documenten en eventueel andere bijzonderheden onder de loep. Bij een appartement onderzoek ik de financiële staat en overige stukken van de VvE.
  • Samen bespreken we de bieding. De bieding breng ik uit en voer de (eventuele) onderhandelingen.
  • Na aankoop van de woning, bied ik hulp bij het inschakelen van experts zoals een taxateur, de notaris en een bouwkundige inspectie.
  • Ik kijk de koopakte door en bespreek deze voordat er getekend wordt, zodat alle mogelijke vragen zijn beantwoord.
  • Ik bewaak alle belangrijke data en eventuele actiepunten uit de koopakte. De notariële akte en de nota van afrekening kijk ik na.
  • Voor de overdracht inspecteren we de woning waarna we naar de notaris gaan.
  • Mochten er na de overdracht toch nog problemen zijn, dan adviseer ik hoe hier het beste mee om te gaan.

Lees meer

Actief in Zuid-Kennemerland

Haarlem – Heemstede – Aerdenhout – Overveen – Bloemendaal – Zandvoort – Hoofddorp

Contact